Leeuwarder Courant 11 februari 2022Willem de Vries ontving het eerste exemplaar. Foto Peter Schütte.


Reacties CD:

Kick van der Veer: (Andermans Veren, Radio 5)

Wat een mooie cd! De zang, de muziek...top hoor. En de liedjes uiteraard van Joni. Ik ga er maar vanuit dat de Friese teksten ook goed zijn want die versta ik niet. Ze klinken lekker in ieder geval en het tekstboek helpt.

Rolf van Mourik:

Nogmaals dank voor je cd. Ik heb hem gisteren een paar keer beluisterd. Ik vind hem erg mooi. Ik herken de sfeer van Joni Mitchell helemaal. Ik heb zelf twee cd’s van haar en vind het heel bijzonder enkele van haar nummers in een Friese vertaling te horen. Mooie productie, mooi arrangementen (zoals jezelf ook al aangaf op de hoes), mooie vertaling en heel mooi gezongen. Deze cd verdient een breed publiek en ik wens je dat toe. 7 oktober staat in onze agenda genoteerd. 

Durk Fennema:

Nog bedankt foar de CD (eersts parsing). Opnames ferrassend helder, prachtige arranzjeminten, puike muzikanten, klinkt al mei al poerbêst. Dit gehiel fertoant in moaie difersiteit yn styl, dat hâldt de spanning fêst en fansels dyn stim en foardracht binne wer fantastys.. Dit op de cd sawol as live, want dêr songsto de lêste sintsjes fan BGT selfs écht sa heech en sa leech as Joni dat sels ek die......

Marineke van der Zijpp:

Wat in prachtich dokumint Inez, in Baas fan in cd! Hast sels ek heechstaaltsjes sjongen delsetten en mei de sfearfolle muzyk mei swingende eftergrûnkoarkes is it in moai juweeltsje wurden!! Proficiat!! 

Martin Kuhlmann:

Wat een fantastische cd is het geworden. Als groot Joni Mitchell fan ben ik er heel blij mee. 

Piet Hein Oosterhagen:

Een schitterende cd, authentiek Frysk produkt waarbij Joni Mitchell's ontroerende teksten door Eppie Dam behendig in het Fries vertaald zijn.

Hans Koekkoek:

De cd zit op dit moment standaard in de cd speler en komt dagelijks wel even (deels) langs. Mooie productie, fijne band en arrangementen en Inez in topvorm!

NN:

Dit "niet te vermijden talent" rijpt maar dóór.

Inez Timmer wordt hoe langer hoe beter.

De wereld is nog lang niet "van haar af".

Bis Bis Bis


Reacties na open repetitie 15-09-22:

Jan Willem Obbink:

Ik was gisteravond bij de voorstelling en ik heb genoten; hartelijk dank!

 

Minke Postma:

Prachtig programma, bijzonder genoten.

Zeer ontroerd door little Green en het kermisnummer. Aanrader!

 

Wilma van der Bij:

Het was een prachtige voorstelling Inez ik heb genoten

,hele mooie vertalingen en heel erg mooi neergezet door allemaal topartiesten met jou als stralend middelpunt,top productie weer waar je trots op mag zijn, dikke pluim en kus van mij.

 

Sieny Tippersma:

Te laat, gisteravond geweest, prachtige voorstelling. Wat kan Inez mooi vertellen en mooi zingen. Helaas voor wie niet is geweest. 5 oktober weer een kans in Ylst, Mauritiuskerk 20 uur. Ik zeg gaan!!!!!


Inez Timmer sjongt Joni Mitchell

Friese vertalingen van Eppie Dam

Boekingen en informatie:

 

Inez Timmer

 

Tel. 06 - 10687385

info@ineztimmer.de

www.baasgieletaksy.nl

www.theaterineziatief.nl

 

Baas Giele Taksy kwam tot stand met ondersteuning van:

Douwe Kalma Stifting

 

Feitsma Fûns