Leeuwarder Courant 11 februari 2022Willem de Vries ontving het eerste exemplaar. Foto Peter Schütte.


Kick van der Veer: (Andermans Veren, Radio 5)

Wat een mooie cd! De zang, de muziek...top hoor. En de liedjes uiteraard van Joni. Ik ga er maar vanuit dat de Friese teksten ook goed zijn want die versta ik niet. Ze klinken lekker in ieder geval en het tekstboek helpt.

Durk Fennema:

Nog bedankt foar de CD (eersts parsing). Opnames ferrassend helder, prachtige arranzjeminten, puike muzikanten, klinkt al mei al poerbêst. Dit gehiel fertoant in moaie difersiteit yn styl, dat hâldt de spanning fêst en fansels dyn stim en foardracht binne wer fantastys.. Dit op de cd sawol as live, want dêr songsto de lêste sintsjes fan BGT selfs écht sa heech en sa leech as Joni dat sels ek die......

Marineke van der Zijpp:

Wat in prachtich dokumint Inez, in Baas fan in cd! Hast sels ek heechstaaltsjes sjongen delsetten en mei de sfearfolle muzyk mei swingende eftergrûnkoarkes is it in moai juweeltsje wurden!! Proficiat!! 

Martin Kuhlmann:

Wat een fantastische cd is het geworden. Als groot Joni Mitchell fan ben ik er heel blij mee. 

Piet Hein Oosterhagen:

Een schitterende cd, authentiek Frysk produkt waarbij Joni Mitchell's ontroerende teksten door Eppie Dam behendig in het Fries vertaald zijn.

Hans Koekkoek:

De cd zit op dit moment standaard in de cd speler en komt dagelijks wel even (deels) langs. Mooie productie, fijne band en arrangementen en Inez in topvorm!

NN:

Dit "niet te vermijden talent" rijpt maar dóór.

Inez Timmer wordt hoe langer hoe beter.

De wereld is nog lang niet "van haar af".

Bis Bis Bis


Inez Timmer sjongt Joni Mitchell

Friese vertalingen van Eppie Dam